دندانپزشکی اطفال در کرج،دندانپزشکی کودکان در کرج

۱۳ مطلب در تیر ۱۴۰۱ ثبت شده است

ایران پالت

فروش پالت چوبی 

فروش پالت پلاستیکی 

شرکت ایران پالت در زمینه تولید و فروش پالت چوبی و پالت پلاستیکی در نظر دارد با ارائه بهترین خدمات و قیمت های مناسب گامی بلند در صنعت تولید انواع پالت بردارد. اولین و مهمترین الویت این شرکت خدمات کارآمد برای مشتریان گرامی می باشد.

 

آدرس : اتوبان آزادگان شرق - بعد از پل چهاردانگه - جنب تهران کانتین - خیابان 20 متری طالقانی - پلاک 26


تلفن تماس و مشاوره : 09121943172 - 09122231070 - 09121394165

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
فدرا یوسف پور

درمان فلوروزیس دندانی در دندانپزشکی کودکان

درمان فلوروزیس دندانی در دندانپزشکی کودکان

فلوراید ماده‌ی معدنی بسیار مهمی برای کودکان است. دهان ما حاوی باکتری‌هایی است که با قند موجود در غذاها و نوشیدنی‌هایی که مصرف می‌کنیم ترکیب می‌شود. حاصل این ترکیب، ماده‌ای اسیدی است که برای مینای دندان مضر بوده و به دندان‌ها آسیب می‌زند. فلوراید قادر است از دندان‌ها محافظت کند و آثار اولیه‌ی پوسیدگی دندان را نیز از بین ببرد. ولی مصرف بیش از حد این ماده ممکن است به بروز عارضه‌‌ای با نام فلوروزیس دندانی (لکه‌های روی دندان) منجر ‌شود.
از آنجایی که عوامل احتمالی بسیاری می‌توانند باعث تغییر در ظاهر دندان‌ها شوند، شما می‎توانید برای تشخیص فلوروزیس یا دیگر مشکلات دندانی کودک خود، با دندانپزشکان خود تماس بگیرید. آسیب‌هایی که فلوروزیس دندانی برای ساختار داخلی دندان‌ها سبب می‌شوند، دائمی خواهند بود. در حال حاضر هیچ روشی برای بازگرداندن تأثیر این آسیب‌ها وجود ندارد. با این حال، روش‌هایی برای مخفی کردن این عوارض وجود دارند که با درمان سطح دندان، تغییر رنگ ایجاد شده را پنهان می‌کنند. روش‌های اصلاحی مشکل فلوروزس متفاوت هستند و بسته به شدت این عارضه مورد استفاده قرار می‌گیرند. ابریژن، ونیرهای سرامیکی یا لامینیت، باندینگ کامپوزیت و استفاده از سفید کننده‌های دندان، روش‌های رایجی هستند که معمولاً برای درمان این عارضه مورد استفاده قرار می‌گیرند.

درمان فلوروزیس دندانی در دندانپزشکی کودکان

مراحل بروز فلوروسیس دندانی

موارد خفیف و بسیار خفیف فلوروزیس دندانی بصورت نقطه‌های سفید پراکنده، لکه‌های سفید نامنظم، لبه‌هایی یخ‌زده، و یا خطوط گچی مانند بسیار باریک، بر روی دندان ظاهر می‌شوند. این علائم به سختی قابل مشاهده خواهند بود و جز یک متخصص سلامت و بهداشت دهان و دندان، کسی قادر به تشخیص آن‌ها نیست.
گونه‌های متوسط و شدید فلوروزیس دندانی اغلب به صورت لکه‌های بزرگ سفید بر روی دندان و در موارد نادر و شدید به صورت دندان‌هایی با سطوحی زبر و ناهموار مشاهده می‌شوند.

چه عواملی باعث ایجاد فلوروسیس دندانی می‌شوند؟

فلوروزیس دندانی به دلیل مصرف بیش از حد فلوراید در طی یک دوره‌ی طولانی، در مدت زمانی که دندان‌ها در زیر لثه‌ها در حال شکل‌گیری هستند، ایجاد می‌شود. فقط کودکان هشت ساله و یا کوچکتر در معرض خطر این عارضه قرار دارند، زیرا این سن، دوران رشد دندان‌های دائمی است، کودکان بزرگتر از ۸ سال، نوجوانان و بزرگسالان در معرض ابتلا به فلوروسیس دندانی نیستند. شدت این عارضه، به میزان، مدت و زمان مصرف فلوراید بستگی دارد.
افزایش میزان ابتلا به فلوروزیس دندانی خفیف نشانگر مصرف بیش از حد فلوراید برای جلوگیری از پوسیدگی دندان است. منابع قابل دسترس فلوراید شامل آب آشامیدنی حاوی فلوراید، خمیر دندان‌های حاوی فلوراید (به ویژه اگر توسط کودکان خوردسال بلعیده شود) و مکمل‌های غذایی به صورت قرص یا قطره‌های خوراکی (مخصوصا اگر برای کودکانی که در حال حاضر از آب آشامیدنی حاوی فلوراید استفاده می‌کنند، تجویز شده باشد) می‌شوند.
برای استعمال صحیح محصولات بهداشتی دهان و دندان، مانند خمیر دندان، موارد زیر را مد نظر قرار دهید:
•    از استعمال دهانشویه برای کودکان زیر شش سال خود، اجتناب کنید.
•    دقت کنید، کودکان زیر سه سال باید از مقدار بسیار اندکی خمیردندان برای مسواک زدن استفاده کنند.
•    دفعات مسواک زدن در روز برای کودکان این محدوده‌ی سنی نباید از ۲ مرتبه فراتر رود.
•    کودکان بین سه تا شش سال، باید از مقداری اندکی بیشتر از خمیردندان حاوی فلوراید استفاده کنند، مقداری به اندازه‌ی یک نخود.
•    بر مسواک زدن کودکانتان نظارت کنید و آن‌ها را در انجام صحیح این عمل یاری دهید. از آنجایی که بسیاری از کودکان خردسال، به طور ناخودآگاه آب داخل دهان را فرو می‌دهند، آن‌ها را برای بیرون ریختن خمیردندان اضافی از دهان خود همراه با آب، تشویق کنید.
•    برای جلوگیری از مصرف تصادفی، تمام محصولات بهداشتی دهان و دندان را دور از دسترس خردسالان خود نگه دارید.
 

برچسب ها : دندانپزشک و متخصص خوب برای کودکان ، بهترین کلینیک دندانپزشکی کودکان ، کلینیک دندانپزشکی کودکان شبانه روزی ، فوق تخصص دندانپزشکی کودکان ، بهترین متخصص دندانپزشک کودکان ، نوبت دهی دندانپزشک کودکان ، دندانپزشک کودکان در چهارراه طالقانی ، فوق تخصص دندانپزشکی کودکان 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
فدرا یوسف پور

خدمات دندان در دندانپزشکی کودکان

خدمات دندان در دندانپزشکی کودکان

امروزه با افزایش تغذیه نامناسب افراد جامعه و همچنین کم توجهی به سلامت دهان و دندان و رعایت بهداشت دهان و دندان شاهد آمار بالایی از پوسیدگی دندان ها و همچنین افزایش بیماری های دهان و دندان هستیم .از همین رو ما در دندانپزشکی متخصص اطفال در کرج درصدد برآمدیم تا با فرهنگ سازی و آموزش اطفال در رعایت اصول بهداشت دهان و دندان،باعث ایجاد سلامت دندان ها در آینده ی کودکان شویم. شما والدین عزیز نقش به سزایی در سلامت دهان و دندان کودک خود دارید و اگر زمانیکه اولین دندان های کودک شروع به رشد کرد او را زیر نظر دندانپزشک متخصص اطفال در کرج قرار دهید هیچگاه دچار مشکلات پوسیدگی دندان و بیماری های مرتبط با آن نمی شود.
 ما در کلینیک دکتر فدرا یوسف پور ،دندانپزشکی متخصص اطفال در کرج با آموزش رعایت اصول بهداشت دهان و دندان به کودک و همچنین والدین او از پوسیدگی دندان کودک جلوگیری می کنیم. با اعتماد به دندانپزشکی متخصص اطفال در کرج دکتر فدرا یوسف پور لبخند همیشگی کودکانتان را تضمین می کنیم. برای رزرو نوبت دندانپزشکی متخصص اطفال در کرج با شماره های زیر تماس حاصل نمایید.

خدمات دندان در دندانپزشکی کودکان

بهترین دندانپزشکی کودکان در کرج

دندانپزشک کودکان از آنجایی که با کودکان و بچه های کم سن در ارتباط است نیاز به محیطی کودکانه و کم استرس و همچنین شاد و جذاب با تجهیزات خاص اطفال دارد. مرکز دندانپزشکی دکتر یوسف پور در کرج دارنده یونیت صندلیهای مخصوص کودکان در کرج میباشد و طراحی فضای متناسب کودکان ایرانی در آن لحاظ شده است. مراکزی که به صورت تخصصی برای کودکان آماده سازی می شوند در ایجاد یک حس خوب و شاد در کودک بسیار مؤثر است. ما در بهترین مرکز دندانپزشکی کودکان در کرج با ایجاد فضایی شاد و جذاب برای کودکان دلبند شما آماده ی ایجاد خاطره ای خوب از دندانپزشکی در ذهن کودک دلند شما می باشیم. ارزانترین دندانپزشکی کودکان در کرج را با ما در مرکز دندانپزشکی کودک در کرج کلینیک دکتر فدرا یوسف پور تجربه کنید.

مرکز دندانپزشکی اطفال در کرج

در مطب تخصصی دندانپزشکی دکتر فدرا یوسف پور سعی بر این شده است که تمام خدمات دندانپزشکی کودکان با در یافت کمترین هزینه دندانپزشکی و البته بهترین کیفیت ارائه شود تا گامی بزرگ در جهت حفظ سلامت دهان و دندان کودکان برداشته باشیم.این مهم است که کودک تصور نکند برای اینکه در مطب دندانپزشکی همکاری کند، به او رشوه می‌دهید؛ چرا که این یک تقویت مثبت به شمار نمی‌آید. تقویت مثبت برای کودک در صورتی اتفاق خواهد افتاد که وقتی او رفتار مطلوبی را از خود نشان داد، این رفتار او را تشویق کرده و مورد ستایش و تقدیر قرار دهید.

بهترین سن جهت اولین مراجعه به دندانپزشک کودکان

معمولا رشد دندان های شیری در کودکان ، از سن ۴ ماهگی آغاز شده و تقریبا در سن ۳ سالگی ، اتمام می یابد ؛ متاسفانه ، بسیاری از والدین نسبت به سلامت دندان های شیری ، بی توجه می باشند ؛ در حالی که لازم به ذکر است طبق گفته متخصص دندانپزشکی کودکان ، دندان های شیری از اهمیت به سزایی برخوردار اند ؛ چرا که وجود مشکل در آن ها ، در صحبت کردن ، غذا خوردن و از این قبیل موارد مشکل ایجاد کرده و همچنین بر روی سلامت دندان های دائمی نیز تاثیر گذار هستند ؛ به همین علت ، طبق گفته متخصص دندانپزشکی اطفال ، بهتر است والدین کودکان خود را برای اولین بار پس از گذشت ۶ ماه از رویش اولین دندان ، نزد دندانپزشک اطفال ببرند ؛ بدین ترتیب ، می توان از بروز بسیاری از مشکلات جدی در آن ها جلوگیری کرد. 
 

برچسب ها : خدمات دندان در دندانپزشکی کودکان ، دندانپزشک و متخصص خوب برای کودکان ، بهترین کلینیک دندانپزشکی کودکان ، کلینیک دندانپزشکی کودکان شبانه روزی ، فوق تخصص دندانپزشکی کودکان ، بهترین متخصص دندانپزشک کودکان ، نوبت دهی دندانپزشک کودکان ، دندانپزشک کودکان در چهارراه طالقانی ، فوق تخصص دندانپزشکی کودکان 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
فدرا یوسف پور

درمان پوسیدگی دندان در دندانپزشکی کودکان

درمان پوسیدگی دندان در دندانپزشکی کودکان

پوسیدگی یک بیماری است که عوامل مختلفی در ایجاد آن دخیل هستند و نمی توان ایجاد آن را تنها به یک عامل مرتبط دانست. در ادامه به بررسی علت های پوسیدگی دندان های کودکان اشاره خواهیم کرد:

درمان پوسیدکی دندان در دندانپزشکی کودکان

تغذیه نامناسب

یکی از مهم ترین علت های پوسیدگی دندان ها، تغذیه کودک است . این که فرزندانتان در طول روز چه چیزی می خورند، اهمیت بسیاری دارد. مواد غذایی ناسالم مانند انواع نوشابه ها، انواع نوشیدنی های گازدار، شیرینی جات و تنقلات غیر مغذی مثل انواع چیپس و پفک از مواد غذایی تشدیدکننده پوسیدگی محسوب می شوند. جالب است بدانید که تکرار دفعات مصرف این مواد اهمیت بسیار زیادی دارد. هر چه تعداد دفعات مصرف این مواد کمتر باشد، امکان پوسیدگی کمتر می شود. برای مثال: اگر فرزند شما در طول روز 1 بار و به میزان زیاد شکلات مصرف کند، کمتر پوسیدگی ایجاد می شود تا آن که برای مثال 4 بار در روز و فقط یک عدد شکلات مصرف کند.
جالب است بدانید مواد غذایی مثل پاپکورن،سبزیجات خام و پنیر به دلیل فیبر بالایی که دارند[کربوهیدرات تخمیر شده ی کمی که دارند] متوقف کننده ی خوبی برای پوسیدگی دندان هستند.از مهمترین عوامل ایجاد پوسیدگی میتوان به مصرف بیش از حد مواد قندی اشاره کرد؛ میکروب هایی که در دهان وجود دارند، مواد قندی را تجزیه میکنند و باعث تولید اسید می شوند؛ اسید به وجود آمده پس از برخورد با دندان باعث تخریب و یا حل شدن مینای دندان و بروز پوسیدگی می شود.
حس چشایی کودکان از کودکی شکل می گیرد،والدین می توانند برای جلوگیری از پوسیدگی دندان کودکان از شیرین کردن بیش از حد نیاز غذای آنها جلوگیری کنند.اگر غذای مصرفی کودک،غذایی سالم و با مقدار فراوان کلسیم و ویتامینD [جذب بهتر کلسیم] باشد،مواد مغذی برای ساخته شدن دندان،تقویت لثه ها و بافت های دهان تأمین می شود.

عدم رعایت بهداشت

مسئله دیگر رعایت بهداشت دهان کودک است. پدر و مادر باید به بهداشت دهان کودک رسیدگی کنند. مهارت حرکتی در کودکان معمولاً تکامل نیافته دارند و نمی توانند به تنهایی و به درستی مسواک بزنند. بنابراین توصیه می شود که اگر فرزند شما هم از آن دسته کودکانی است که اصرار دارد حتماً خودش مسواک بزند راه حل آن ساده است: می توانید این امکان را برای او فراهم کنید تا یک بار خودش مسواک زدن را انجام دهد و سپس شما مسواک زدن او را تکمیل نمایید. در سنین بالاتر، یعنی بعد از هفت تا هشت سالگی، والدین باید صرفاً بر روی مسواک زدن فرزندشان نظارت داشته باشند زیرا در این سن مهارت های حرکتی کودک افزایش یافته است.
به یاد داشته باشید تعداد دفعات مسواک زدن در شبانه روز چهار مرتبه میباشد؛یک بار قبل از صبحانه،یک بار بعد از صبحانه،یک بار بعد از نهار و یک بار بعد از شام. (مقدار خمیردندانی که برای کودک استفاده میکنید باید به اندازهی یک عدس باشد)

درمان پوسیدکی دندان در دندانپزشکی کودکان

عدم استفاده از نخ دندان

گاهی پیش می آید که پدر و مادر این سوال را مطرح چرا با وجود مسواک زدن دندان های کودک پوسیده شده است؟ مسئله مهم دیگری که علاوه بر مسواک مطرح می شود، مسئله استفاده از نخ دندان است. از سن سه سالگی فاصله بین دندان ها کم می شود و این فواصل با مسواک تمیز نمی شود. مواد غذایی در این فواصل قرار می گیرند و چون مسواک نمی تواند این فواصل را از جرم ها پاک کند، والدین باید حتماً برای کودک نخ دندان بکشند.
نخ دندان نه تنها باعث جلوگیری از پوسیدگی دندان میشود،باعث حفاظت از لثه ها و کم کردن ریسک ورم لثه نیز میگردد.
 

برچسب ها : درمان پوسیدکی دندان در دندانپزشکی کودکان ، دندانپزشک و متخصص خوب برای کودکان ، بهترین کلینیک دندانپزشکی کودکان ، کلینیک دندانپزشکی کودکان شبانه روزی ، فوق تخصص دندانپزشکی کودکان ، بهترین متخصص دندانپزشک کودکان ، نوبت دهی دندانپزشک کودکان ، دندانپزشک کودکان در چهارراه طالقانی ، فوق تخصص دندانپزشکی کودکان 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
فدرا یوسف پور

دندانپزشکی کودکان و خدمات آن

دندانپزشکی کودکان و خدمات آن

یک کلینیک دندانپزشکی کودکان خوب در کرج باید دارای ویژگی های متمایزی نسبت به یک کلینیک دندانپزشکی افراد بزرگسال باشد زیرا کودکان دارای روحیه ای حساس و لطیف می باشند به همین دلیل باید فضایی دلنشین و محیطی جذاب برای آن ها ایجاد کرد که نسبت به یک کیلینیک دندانپزشکی ترغیب شده و به راحتی برای انجام معاینات دندانپزشکی و درمان بیماری های دهان و دندان به دندانپزشک مراجعه کنند. داشتن محیطی تخصصی،آرام و امنیت خاطر برای سلامتی فرزندانتان حق شما است پس با مراجعه به کلینیک دکتر فدرا یوسف پور این محیط را تجربه کنید.دکتر فدرا یوسف پور با داشتن سابقه تخصصی دندانپزشکی کودکان شما را برای رسیدن هرچه سریع تر سلامتی دهان و دندان فرزندانتان یاری میدهد.

دندانپزشکی کودکان و خدمات آن

خدمات دندانپزشکی کودکان

•    معاینات بهداشت دهان نوزادان که شامل خطر پوسیدگی دندان مادر و کودک می باشد.
•    مراقبت های پیشگیرانه از جمله استفاده از تمیز کننده های و مخصوصا فلوراید و توصیه های لازم مربوط به تغذیه و رژیم غذایی
•    مشاوره در زمینه عادت های نوزادان و کودکان در زمینه استفاده از پستانک و انگشت شصت
•    ارزیابی و درمان زودهنگام برای صاف کردن دندانها و اصلاح نیش نامناسب ( ارتودنسی )
•    ترمیم حفره های ناقص دندان
•    تشحیص شرایط دهان و دندان برای مقابله با بیماریهایی مانند دیابت، نقص نادرزادی قلب، آسم، تب یونجه و اختلالات بیش فعالی
•    مدیریت بیماریها و عفونت های لثه از جمله زحمها، فرنولاهای کوتاه، مخاط و بیماریها پریودنتال کدواکن
•    مراقبت از آسیبهای دندانپزشکی مانند شکستگی یا جابجا شدن دندانها

فضا و محیط دندانپزشکی کودکان

در مراجعه اولیه خود به مطب یا کلینیک دندانپزشکی کودکان، فضا و محیط را مورد بررسی قرار دهید. محیط مطب باید برای کودکان طراحی شده باشد، از رنگ آمیزی شاد برخودار بوده و تزئینات آن برای کودک جذاب باشد. همچنین از امکانات بازی و سرگرمی مناسب کودکان برخوردار باشد.تجهیزاتی که برای دندانپزشکی کودکان استفاده می‌شود کمی با بزرگسالان متفاوت است. این تجهیزات در اندازه‌های کوچکتر از تجهیزات عادی دندانپزشکی طراحی شده‌اند. در مراجعه به مطب بررسی کنید تجهیزات دندانپزشکی ویژه کودکان مورد استفاده قرار بگیرد.

واکنش متخصص دندانپزشک در برابر کودکان

دندانپزشکی که با کودکان سر و کار دارد باید به دقت مرحله رشد کودک، رفتار و خلق و خوی آن روز کودک را  ارزیابی کند و واکنش کودک به درمان دندانپزشکی را پیش‌بینی کند. پاسخ به نیازهای مراقبت بهداشتی دهان و دندان بسیار پیچیده است و با عوامل زیادی تعیین می‌شوند. دلایل اصلی بی قراری کودک در زمان مراجعه به مطب و ناتوانی وی در برقراری ارتباط با دندانپزشک را می توان در موارد زیر خلاصه کرد.لازم است دندانپزشک برخورد گرم و صمیمی داشته و به همه سوالات شما با حوصله پاسخ دهد. همچنین برخورد کارکنان و منشی مطب گرم و صمیمانه باشد. یک دندانپزشک خوب به میزان کافی برای کودک شما وقت صرف می‌کند تا نکات مهم در رعایت بهداشت دهان مثل نحوه صحیح مسواک زدن را آموزش دهد.

 

برچسب ها : دندانپزشکی کودکان و خدمات آن ، دندانپزشک و متخصص خوب برای کودکان ، بهترین کلینیک دندانپزشکی کودکان ، کلینیک دندانپزشکی کودکان شبانه روزی ، فوق تخصص دندانپزشکی کودکان ، بهترین متخصص دندانپزشک کودکان ، نوبت دهی دندانپزشک کودکان ، دندانپزشک کودکان در چهارراه طالقانی ، فوق تخصص دندانپزشکی کودکان 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
فدرا یوسف پور

درمان تورم لثه در دندانپزشکی کودکان

درمان تورم لثه در دندانپزشکی کودکان

ژنژیویت لثه (Gingivitis) یا التهاب لثه به حالتی گفته می شود که پلاک‌های دندانی در خط لثه تجمع پیدا می کند و باعث تحریک لثه و حساس شدن آن می شود که گاهی خونریزی هم پیدا می کند.

درمان تورم لثه کودکان

التهاب لثه چیست

اگر این پلاک‌ها را هر روز با مسواک یا نخ دندان پاک نکنید به مرور سفت‌تر شده و ماده‌ای غیرقابل برداشت به نام جرم (رسوب دندانی) ایجاد می کند. در صورتی که پلاک و جرم به زیر خط لثه گسترش پیدا کند، بیماری مزمن مانند انواع ورم لثه و التهاب لثه دندان عقل خواهد شد.

علائم عفونت لثه

قرمزی، تورم و خونریزی در لثه برخی از نشانه‌هایی است که نشان دهنده عفونت لثه است. اگر این علائم همچنان ادامه داشته باشد، باید به دندانپزشک مراجعه شود. درمان سریع می‌تواند مانع پیشرفت بیماری لثه شود.
در اینجا به برخی از نشانه‌ها و علائم بیماری عفونت لثه اشاره می شود:
•    تورم لثه
•    حساس شدن لثه
•    خونریزی در حال مسواک زدن یا استفاده از نخ دندان
•    قرمزی
•    تغییر رنگ لثه به دلیل کمبود اکسیژن در خون
•    پس رفتن لثه ها
•    درد
•    تنفس با بوی بد
•    طعم بد در دهان

دلایل ایجاد التهاب لثه در نوزادان

برای ایجاد تورم در لثه نوزادان دلایل گوناگونی وجود دارد که در ادامه به بررسی برخی از آن ها خواهیم پرداخت:

رویش دندان

زمان دقیق برای رویش دندان ها مشخص نیست اما این محدوده زمانی تقریبا در اکثریت یکسان است. اغلب رویش دندان نوزادان از سن 6 ماهگی شروع می‌شود و تا پایان 30 ماهگی حدود 20 دندان در می‌آورند. زمانی که دندان از لثه سر به بیرون زده و رویش تقریبی ایجاد می‌شود، در ناحیه لثه مقداری التهاب ایجاد می‌شود که ممکن است تا چندین روز باقی بماند و بعد به تدریج از بین برود. لازم است در این زمان حتما برای معاینه لثه و دندان ها به بهترین دندانپزشک اطفال مراجعه نمایید. این مسئله بسیار طبیعی است که با شکافتن لثه برای رویش دندان ها، مقداری تورم ایجاد شود و البته نوزادان در این مدت بی قراری بسیار دارند اما حتما با مراجعه به دندانپزشک اطفال می‌توانید از بهترین راه آرام کردن دندان و لثه استفاده نمایید.

تروما

همانطور که می‌دانید تروما ضربه ای ناگهانی است که اغلب در اثر زمین خوردن برای نوزادان ایجاد می‌شود و ممکن است نتیجه آسیب شدید به دندان ها و تورمات شدید و طولانی مدت در لثه ها ایجاد کند.

التهاب لثه اولیه هرپسی

این نوع التهابات اغلب به دلیل عفونت ویروسی در کودکان ایجاد می‌شود. این نوع عفونت های ویروسی کودکان زیر 6 سال را درگیر می‌کند و حتی این مورد در نوزادان نیز مشاهده شده است. اگر میزان التهاب در لثه بر اثر این بیماری شدت یابد، خونریزی و تب نیز در ادامه ایجاد می‌شود.

سایر دلایل پیدایش التهاب لثه اطفال

•    انباشته شدن و یا باقی ماندن غذا بین شکاف و بافت های لثه ای به دلیل عدم تمیزی و مسواک زدن دندان ها
•    انحراف و کج شدن دندان کودک، منجر به انباشت غذا و تشکیل سینوس های دهانی می شود
•    مبتلا شدن کودک به بیماری دیابت و عدم آگاهی مادر از بیماری کودک، این عارضه به دلیل کاهش انسولین در بدن او رخ می دهد، اگرچه عوارض جانبی نیز به همراه می آورد. مانند: مصرف آب آشامیدنی فراوان، تکرر ادرار و کاهش وزن شدید
•    مبتلا شدن کودک به اسکوربوت، به دلیل کمبود ویتامین C که منجر به ایجاد قرمزی، تورم لثه ها و گسترش عفونت های سینوس ها و بوی بد دهانی می شود.

 

برچسب ها : درمان تورم لثه کودکان ، دندانپزشک و متخصص خوب برای کودکان ، بهترین کلینیک دندانپزشکی کودکان ، کلینیک دندانپزشکی کودکان شبانه روزی ، فوق تخصص دندانپزشکی کودکان ، بهترین متخصص دندانپزشک کودکان ، نوبت دهی دندانپزشک کودکان ، دندانپزشک کودکان در چهارراه طالقانی ، فوق تخصص دندانپزشکی کودکان 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
فدرا یوسف پور

درمان آبسه دندان

درمان آبسه دندان در دندانپزشکی کودکان

آبسه تجمعی از مایع (چرک) است که در جاهایی که عفونت وجود دارد اتفاق می افتد.یکی از بیماری های رایج در کودکان که متخصص دندانپزشکی کودکان باید به آن تسلط کافی داشته باشد درمان آبسه دندان کودکان است.منظور از آبسه دندان ایجاد یک حفره پر چرک در اطراف ریشه دندان پوسیده شده یا روی لثه است.اگر آبسه دندان کودک درمان نشود بر روی دندان دائمی که در آینده در می آید تأثیر بدی می گذارد و به آن آسیب می رساند.

درمان آبسه دندان در دندانپزشکی کودکان

کشیدن دندان آبسه و عفونت کرده

در صورتی که نتوان دندان شیری را از طریق عصب کشی بازیابی کرد احتمالا دندانپزشک کودک دندان را می کشد و چرک داخل عفونت و آبسه را برای از بین بردن عفونت خارج می کند.در ادامه از روش های مناسبی برای برداشتن تمام بافت های نرم آسیب دیده در دندان استفاده می کند.به این ترتیب کشیدن دندان و تمیز کردن نواحی اطراف آن می‌تواند باعث بهبود مشکل برای بیمار شود.

علائم آبسه دندان کودک

آبسه دندان شیری علائم زیر را دارد:
•    احساس گزگز و درد
•    پدید آمدن قرمزی و تورم در یک طرف دندان در لثه
•    احساس درد در ناحیه زیرگوش
•    ایجاد تورم در غدد گردن
•    تورم صورت در نواحی لثه ای که متورم شده است.
•    دردی شدید یا تپنده
•    حساس شدن دندان به گرما و سرما
•    تب
•    بوی بد دهان

تشخیص آبسه دندان کودک

اولین علامت آبسه دندان در کودکان ایجاد یک برآمدگی قرمز در اطراف لثه دندان کودک است.بنابراین برای تشخیص این که آیا دندان کودکتان دچار آبسه شده است یا نه ابتدا به دنبال یک برآمدگی قرمز در اطراف لثه دندان بگردید سپس به آرامی آن برآمدگی را با نوک انگشت تان لمس کنید و ببینید آیا حالت اسفنجی و نرم پیدا کرده است.اگر چنین چیزی پیدا کردید یعنی انبوهی از چرک و عفونت در آن ناحیه از دندان شما جمع شده است.در این حالت چون کودک درد زیادی را متحمل می شود ممکن است بر اثر شدت گرفتن درد به آن ناحیه آسیب بزند.به محض دیدن این علامت حتما به متخصص دندانپزشکی کودکان مراجعه کنید و مسکن هایی که تجویز می کند را به کودک خود بدهید.برای کاهش درد کودک به هیچ عنوان از بی حس کننده موضعی از جمله دانه میخک استفاده نکنید.
دهان کودکتان را مرتب با محلول آب نمک شست و شو دهید.این کار باعث می شود دمل ایجاد شده بترکد و چرک تخلیه شود.برای کاهش درد تا زمان رسیدن به پزشک و انجام اقدامات درمانی مفید می توانید از کیسه آب گرم استفاده کنید.معمولا کودکان نمی توانند شرایط و حالت دردناک خود را به درستی توصیف کنند به همین علت ممکن است عفونت در دندان هایشان ریشه بدواند.برای پیشگیری از بروز این اتفاق بهتر است کودک را مرتب نزد دندانپزشک ببرید تا دندان هایش را معاینه کند و در صورتی که مورد مشکوکی مشاهده شد درمان سریعا انجام شود.

نکات مهم آبسه دندان کودک

دندان های کودک از ۶ ماهگی شروع به بیرون آمدن می کنند دندان های کودکتان را از همان ابتدا مسواک بزنید تا دچار پوسیدگی نشود.به محض رشد دندان ها با دندانپزشک یک قرار مشاوره بگذارید و از او بپرسید هر چند وقت یک بار باید کودکتان را برای معاینه نزد دندانپزشک ببرید.معمولا تا سن سه سالگی دندان های شیری کودک کامل می شود.مسواک زدن دندان های شیری برای پیشگیری از پوسیدگی اهمیت زیادی دارد زیرا پوسیدگی دندان های شیری می تواند روی دندان های دائمی نیز تأثیر بگذارد.
از سن ۶ تا ۷ سالگی دندان های دائمی شروع به بیرون آمدن می کنند.مسواک زدن دندان های دائمی برای جلوگیری از ایجاد حفره دندانی و آبسه  دندان کودک بسیار ضروری است.کودک باید به طور منظم تحت معاینه دندانپزشک قرار بگیرد.همواره از توصیه های دندانپزشک کودک خود پیروی نمایید و موارد مشکوک را به وی گزارش دهید.
 

برچسب ها : درمان آبسه دندان در دندانپزشکی کودکان ، دندانپزشک و متخصص خوب برای کودکان ، بهترین کلینیک دندانپزشکی کودکان ، کلینیک دندانپزشکی کودکان شبانه روزی ، فوق تخصص دندانپزشکی کودکان ، بهترین متخصص دندانپزشک کودکان ، نوبت دهی دندانپزشک کودکان ، دندانپزشک کودکان در چهارراه طالقانی ، فوق تخصص دندانپزشکی کودکان 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
فدرا یوسف پور

مراقبت از دندان کودکان

مراقبت از دندان در دندانپزشکی کودکان

مراقبت از بهداشت دهان و دندان کودک، حتی از دوران بارداری مادر اهمیت داشته و شروع می شود، زیرا تغذیه و سلامت مادر، بر شکل گیری استخوان های فک و به خصوص دندان های کودک، بسیار موثر است. همچنین اگر دندان های مادر دچار پوسیدگی شده باشد، امکان انتقال میکروب های عامل پوسیدگی به نوزاد، وجود دارد. پس از به دنیا آمدن نوزاد، قبل از رویش اولین دندان، رعایت بهداشت دهان و دندان آغاز می گردد و از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. در صورتی که از دندان های اولیه کودک به خوبی مراقبت شود، دندان ها در سنین بزرگسالی سلامت بیشتری دارند. این دندان ها نقش مهمی در شکل گیری و توسعه دهان و فک کودک دارند و در واقع مانند یک راهنما برای رشد دندان های دائمی می باشند؛ همچنین تاثیر به سزایی در جویدن غذا و گفتار دارند.

مراقبت از دندان در دندانپزشکی کودکان

دندان شیری همانند یک راهنما برای رشد دندان های دائمی می باشند، به همین جهت مراقبت از این دندان ها از اهمیت بسیار زیادی برخوردار می باشد. بسیاری از مشکلات پوسیدگی دندان در سنین بزرگسالی، به علت عدم رعایت بهداشت دهان و دندان در سنین کودکی ایجاد می شود. عدم رسیدگی به پوسیدگی دندان در کودکی می تواند سبب تشدید عفونت و بیماری های دهان و دندان شده و تا حدی این عفونت ها، صورت و نواحی دیگر بدن را درگیر می کنند. 

برای مراقبت از این دندان ها نکات زیر را رعایت کنید

1. بسیاری از مادران برای آرامش فرزند خود در شب به او شیر می دهند، اما باید این نکته را در نظر داشته باشید که قبل از خواب باید دهان کودک خود را آب بکشند.
2. استفاده از خمیر دندان های معمولی، میزان فلوراید کافی برای دندان های کودک را ندارد، به همین جهت با توصیه دندانپزشک، مقدار لازم از خمیر دندان حاوی فلوراید را استفاده نمایید.
3. آبمیوه به علت اسیدی بودن، احتمال پوسیدگی دندان را به شدت برای کودکان افزایش می دهد، بنابراین بهتر است به جای آبمیوه به کودکان خود میوه تازه بدهید.
4. وجود دندان پوسیده و عفونت در دهان مادر، می تواند به راحتی به نوزاد انتقال پیدا کند، بنابراین ظرف کودک خود را کاملا جدا نگه دارید.
5. نوشیدنی های شیرین، می توانند اثرات مخربی بر دندان های کودک داشته باشند، به همین جهت سعی کنید میزان مصرف این آبمیوه ها را برای فرزند خود کاهش داده و به او آموزش دهید که پس از مصرف آن ها دهان خود را آب بکشد.
6. در هنگام خواب بزاق کاهش پیدا می کند، بنابراین سعی کنید در زمانی که خواب کودک نزدیک است، مصرف مواد قندی را کاهش دهید.

نکات مهم برای سالم و محکم نگه داشتن دندان کودکان تا دو سالگی

برای رعایت بهداشت دهان و دندان فرزندتان تا سن دو سالگی باید پس از غذا دادن به کودک، حتما لثه ها را به کمک گاز استریل پاک کنید، خصوصا زمانی که غذا هایی مانند فرنی و پوره به فرزند خود می دهید. برای این کار ابتدا دست های خود را کاملا بشویید و با آب ولرم و پارچه ای تمیز لثه های کودک خود را با احتیاط کامل تمیز کنید. اجازه ندهید جرم و پلاک دندان سبب پوسیدگی دندان های اولیه کودک شما شود. در زیر به بررسی چند نکته پر اهمیت برای سلامت دهان و دندان نوزاد می پردازیم:
سعی کنید زمانی که اولین دندان های کودک شما شروع به در آمدن کردند، در رختخواب به نوزادخود شیر ندهید، زیرا احتمال پوسیدگی دندان را افزایش می دهد.
با استفاده از قاشق و چنگال خود به نوزاد غذا ندهید، زیرا بزاق شما می تواند عاملی برای پوسیدگی دندان های فرزندتان باشد.
در صورتی که کودکتان در سنی است که می تواند آب بنوشد، پس از دادن قطره آهن، به کودک خود آب بدهید و دندان فرزند خود را با آب ولرم و پارچه تمیز، پاک کنید.
 

برچسب ها : دندانپزشک و متخصص خوب برای کودکان ، بهترین کلینیک دندانپزشکی کودکان ، کلینیک دندانپزشکی کودکان شبانه روزی ، فوق تخصص دندانپزشکی کودکان ، بهترین متخصص دندانپزشک کودکان ، نوبت دهی دندانپزشک کودکان ، دندانپزشک کودکان در چهارراه طالقانی ، فوق تخصص دندانپزشکی کودکان ، بهترین کلینیک دندانپزشکی کودکان ، دندانپزشک اطفال 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
فدرا یوسف پور

درمان فلوروزیس دندانی

درمان فلوروزیس دندانی در دندانپزشکی کودکان

فلوراید ماده‌ی معدنی بسیار مهمی برای کودکان است. دهان ما حاوی باکتری‌هایی است که با قند موجود در غذاها و نوشیدنی‌هایی که مصرف می‌کنیم ترکیب می‌شود. حاصل این ترکیب، ماده‌ای اسیدی است که برای مینای دندان مضر بوده و به دندان‌ها آسیب می‌زند. فلوراید قادر است از دندان‌ها محافظت کند و آثار اولیه‌ی پوسیدگی دندان را نیز از بین ببرد. ولی مصرف بیش از حد این ماده ممکن است به بروز عارضه‌‌ای با نام فلوروزیس دندانی (لکه‌های روی دندان) منجر ‌شود.
از آنجایی که عوامل احتمالی بسیاری می‌توانند باعث تغییر در ظاهر دندان‌ها شوند، شما می‎توانید برای تشخیص فلوروزیس یا دیگر مشکلات دندانی کودک خود، با دندانپزشکان خود تماس بگیرید. آسیب‌هایی که فلوروزیس دندانی برای ساختار داخلی دندان‌ها سبب می‌شوند، دائمی خواهند بود. در حال حاضر هیچ روشی برای بازگرداندن تأثیر این آسیب‌ها وجود ندارد. با این حال، روش‌هایی برای مخفی کردن این عوارض وجود دارند که با درمان سطح دندان، تغییر رنگ ایجاد شده را پنهان می‌کنند. روش‌های اصلاحی مشکل فلوروزس متفاوت هستند و بسته به شدت این عارضه مورد استفاده قرار می‌گیرند. ابریژن، ونیرهای سرامیکی یا لامینیت، باندینگ کامپوزیت و استفاده از سفید کننده‌های دندان، روش‌های رایجی هستند که معمولاً برای درمان این عارضه مورد استفاده قرار می‌گیرند.

درمان فلوروزیس دندانی در دندانپزشکی کودکان

مراحل بروز فلوروسیس دندانی

موارد خفیف و بسیار خفیف فلوروزیس دندانی بصورت نقطه‌های سفید پراکنده، لکه‌های سفید نامنظم، لبه‌هایی یخ‌زده، و یا خطوط گچی مانند بسیار باریک، بر روی دندان ظاهر می‌شوند. این علائم به سختی قابل مشاهده خواهند بود و جز یک متخصص سلامت و بهداشت دهان و دندان، کسی قادر به تشخیص آن‌ها نیست.
گونه‌های متوسط و شدید فلوروزیس دندانی اغلب به صورت لکه‌های بزرگ سفید بر روی دندان و در موارد نادر و شدید به صورت دندان‌هایی با سطوحی زبر و ناهموار مشاهده می‌شوند.

چه عواملی باعث ایجاد فلوروسیس دندانی می‌شوند؟

فلوروزیس دندانی به دلیل مصرف بیش از حد فلوراید در طی یک دوره‌ی طولانی، در مدت زمانی که دندان‌ها در زیر لثه‌ها در حال شکل‌گیری هستند، ایجاد می‌شود. فقط کودکان هشت ساله و یا کوچکتر در معرض خطر این عارضه قرار دارند، زیرا این سن، دوران رشد دندان‌های دائمی است، کودکان بزرگتر از ۸ سال، نوجوانان و بزرگسالان در معرض ابتلا به فلوروسیس دندانی نیستند. شدت این عارضه، به میزان، مدت و زمان مصرف فلوراید بستگی دارد.
افزایش میزان ابتلا به فلوروزیس دندانی خفیف نشانگر مصرف بیش از حد فلوراید برای جلوگیری از پوسیدگی دندان است. منابع قابل دسترس فلوراید شامل آب آشامیدنی حاوی فلوراید، خمیر دندان‌های حاوی فلوراید (به ویژه اگر توسط کودکان خوردسال بلعیده شود) و مکمل‌های غذایی به صورت قرص یا قطره‌های خوراکی (مخصوصا اگر برای کودکانی که در حال حاضر از آب آشامیدنی حاوی فلوراید استفاده می‌کنند، تجویز شده باشد) می‌شوند.
برای استعمال صحیح محصولات بهداشتی دهان و دندان، مانند خمیر دندان، موارد زیر را مد نظر قرار دهید:
•    از استعمال دهانشویه برای کودکان زیر شش سال خود، اجتناب کنید.
•    دقت کنید، کودکان زیر سه سال باید از مقدار بسیار اندکی خمیردندان برای مسواک زدن استفاده کنند.
•    دفعات مسواک زدن در روز برای کودکان این محدوده‌ی سنی نباید از ۲ مرتبه فراتر رود.
•    کودکان بین سه تا شش سال، باید از مقداری اندکی بیشتر از خمیردندان حاوی فلوراید استفاده کنند، مقداری به اندازه‌ی یک نخود.
•    بر مسواک زدن کودکانتان نظارت کنید و آن‌ها را در انجام صحیح این عمل یاری دهید. از آنجایی که بسیاری از کودکان خردسال، به طور ناخودآگاه آب داخل دهان را فرو می‌دهند، آن‌ها را برای بیرون ریختن خمیردندان اضافی از دهان خود همراه با آب، تشویق کنید.
•    برای جلوگیری از مصرف تصادفی، تمام محصولات بهداشتی دهان و دندان را دور از دسترس خردسالان خود نگه دارید.
 

برچسب ها : دندانپزشک و متخصص خوب برای کودکان ، بهترین کلینیک دندانپزشکی کودکان ، کلینیک دندانپزشکی کودکان شبانه روزی ، فوق تخصص دندانپزشکی کودکان ، بهترین متخصص دندانپزشک کودکان ، نوبت دهی دندانپزشک کودکان ، دندانپزشک کودکان در چهارراه طالقانی ، فوق تخصص دندانپزشکی کودکان 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
فدرا یوسف پور

عوامل ایجاد پوسیدگی دندان

عوامل ایجاد پوسیدگی دندان

همانطور که میدانیم دندان، یکی از مهمترین اعضای بدن برای گوارش غذا می باشد و اگر غذا بدرستی جویده نشود برای هضم غذا دچار مشکلات گوارشی خواهیم شد.
در پوسیدگی دندانها منابع غذایی بسیاری وجود دارند که به تخریب دندان‌های ما کمک می‌کنند مانند مواد غذایی شیرین، خوراکی‌هایی نظیر پفک، بستنی، سیگار، چایی، قهوه و …
برای ایجاد پوسیدگی، مواد قندی باید در دسترس میکروبها باشند تا عامل خراب کننده ساختمان معدنی، یعنی اسید تولید گردد. در واقع پوسیدگی دندان تخریب بافتهای سخت دندان است. وقتی یک بیماری در اثر فعالیت میکروبها ایجاد شود آن را بیماری عفونی می‌نامند. و اگر بیماری بتواند از محلی به محل دیگر منتقل شود آنرا بیماری قابل انتقال می‌گویند.
با تعریفی که از پوسیدگی دندان ارائه شد، می‌فهمیم که پوسیدگی می تواند از یک دندان به سایر دندانها سرایت کند.

عوامل ایجاد پوسیدگی دندان

محلهای شایع پوسیدگی دندان

پوسیدگی، تمام سطوح دندان را یکسان مبتلا نمی‌کند. بلکه بعضی از سطوح دندانها به علت وضعیت خاصی که دارند بیشتر دچار پوسیدگی می‌شوند. این سطوح عبارتند از:

شیارهای سطح جونده:

سطح جونده دندانهای آسیا شیارهای باریک و عمیقی دارد که محیط مناسبی برای زندگی و رشد میکروبها فراهم نموده و دندان از این محل دچار پوسیدگی می‌گردد. این امر بخصوص در مورد دندانهای آسیا بیشتر رخ می‌دهد و باعث پوسیدگی زودرس آنها می‌شود.

سطوح بین دندانی:

این ناحیه نیز به دلیل عدم نفوذ موهای مسواک قابل تمیز کردن نیست بنابراین از نواحی مستعد پوسیدگی و بیماری لثه بشمار می‌آید.

طوق دندان (ناحیه اتصال لثه با دندان):

تجمع میکروبها معمولاً در این ناحیه باعث بیماری لثه نیز می‌شود.

نشانه‌های پوسیدگی دندان

وقتی دندانی دچار پوسیدگی می‌شود، ممکن است یک یا چند مورد از علامتهای زیر را داشته باشد:
•    تغییر رنگ مینای دندان: در محل پوسیدگی مینا قهوه‌ای یا سیاه رنگ می‌شود.
•    سوراخ شدن دندان در محل پوسیدگی: گاهی میزان این تخریب کم است و فقط با معاینه دقیق مشخص می‌شود و گاهی مقدار زیادی از دندان از بین می‌رود، به طوری که شخص فکر می‌کند دندان او شکسته است.
•    حساس بودن یا درد گرفتن دندان در موقع خوردن غذاهای سرد، گرم، ترش و شیرین.
•    حساس بودن یا درد گرفتن دندان وقتی که دندانها را روی هم فشار می‌دهیم.
•    بوی بد دهان می‌تواند به علل مختلف ایجاد شود که یکی از علتهای آن پوسیدگی دندانها است.
•    گیر کردن مواد غذایی بین دندانها و پاره شدن نخ دندان، پوسیدگی بین دندانی می‌تواند باعث گیر کردن مواد غذایی بین دندانها و پاره شدن نخ دندان هنگام استفاده شود.

پوسیدگی دندان چرا و چگونه ایجاد می‌شود

برای پیشگیری از ایجاد هر بیماری باید علل ایجاد کننده آن بیماری را بشناسیم. در مورد پوسیدگی دندان و پیشگیری از آن نیز لازم است ابتدا با عوامل ایجاد کننده آن آشنا شویم. بسیاری از افرادی که برای درمانهای دندانپزشکی مراجعه می کنند، در پاسخ به اینکه چرا دندانهایشان خراب شده است به مسئله ارث و جنس دندان اشاره می کنند. روشن است که خوبی جنس دندان در دوام آن مؤثر است. با این حال عوامل دیگری هم دخالت دارند.

دندانپزشکی کودکان

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
فدرا یوسف پور